Gardiner

Gardiner skyddar inredningen från starkt solljus samtidigt som de ger ett mjukt skuggspel

Att ha gardiner hemma har alltid varit en självklarhet i många år i de flesta hem. Men varför är det så egentligen? man har nog glömt bort varför så många mammor och pappor är så noggranna med att det ska sitta gardiner i vartenda fönster där hemma. Men om man flyttar hemifrån och struntar i att sätta upp gardiner i sina fönster så kommer man snabbt upptäcka hur naket det känns och att det inte alls blir någon mysig eller hemtrevlig känsla över huvud taget.

Hitta rätt gardin för dig bland hissgardiner, rullgardiner, plissegardiner och lamellgardiner

Så när du flyttar hemifrån för allra första gången, glöm inte att införskaffa dig egna gardiner så att det verkligen känns som ett hem som man vill komma in i. Eftersom att det är tyger och inredningsdetaljerna som gör att ditt hus eller din lägenhet verkligen känns som ett ombonat hem. Och idag finns det så pass många olika modeller och designer på gardiner så att du inte alls behöver ha de blommiga och stormönstrade 70-tals gardiner som hänger hemma hos din farmor och farfar som du kanske kopplar ihop gardiner med när du hör ordet. Nej det finns mycket modernare gardiner som passar in i din stil och din smak för att ditt hem ska bli precis så som du önskar att det ska vara.

Antingen så kan du sy dina egna gardiner och få dem helt personliga efter din stil och smak, då kan man köpa dessa tyger antingen i någon tygaffär eller på internet där det finns otroligt många tyger som man kan skapa helt själv med. Eller om man inte har tid, kunskap eller energi att sy sina egna gardiner så kan man snabbt och enkelt köpa helt färdigsydda på större butikskedjor eller i mindre tygaffärer och få dessa gardiner till förmånliga priser som passar din plånbok.